KLIK JOM FOLO DI SINI

Isnin, Disember 31, 2007

Siapa Pemimpin Kanan MCA Dalam DVD Lucah Bersama Gadis 20-an?

Siapakah antara pemimpin kanan MCA ini yang terbabit dalam DVD lucah edaran misteri di sekitar Muar, Batu Pahat dan Tangkak? Sungguh memalukan dan mengaibkan anak Badawi, Khalifah Islam Hadhari.

By TARMIZI MOHD JAM

MB Johor enggan mengulas. Presiden MCA, Ong Ka Ting juga tidak mahu memberi komen. Mungkin isu ini diperingkat "kejutan". MCA terkejut. Begitu juga sekutunya Umno.

Ramai juga yang menerima DVD lucah seorang pemimpin kanan MCA yang mudah dicam, raut mukanya. Ia diedar percuma oleh pihak yang tidak diketahui. Tentunya, musuh politik pemimpin berkenaan yang mahu melihat beliau jatuh tersungkur.

Tetapi, oleh kerana tiada laporan polis dibuat setakat ini, maka nama beliau tiada siapa berani mengumumkan dan pihak polis juga tidak boleh membuka kertas siasatan. Ia dijangka tidak berlarutan kerana ramai yang boleh menghidu siapakah pemimpin kanan MCA tersebut?

Ketua Penerangan Umno Johor, Fuad Zarkasi meminta pemimpin kanan MCA itu meletak jawatan segera atau menafikan atau mengaku sahaja kerana ia amat memalukan dan mencemar imej BN dan sekutunya Umno yang beramal dengan ajaran Islam Hadhari.

DVD yang didakwa mengandungi adegan hubungan seks antara seorang pemimpin politik nasional berasal dari Johor dengan seorang wanita berusia 20-an itu, kini tersebar di Muar, Batu Pahat dan Tangkak.

Buletin Utama TV3 malam tadi berjaya mendapatkan komen seorang pekedai yang menerima DVD berkenaan dan mengesahkan lelaki dalam DVD itu mirip seorang pemimpin kanan dari sebuah parti komponen Barisan Nasional dan berjawatan dalam kerajaan.

TV3 melaporkan rakaman hubungan seks itu yang diambil menerusi kamera litar tertutup (CCTV) selama sejam dipercayai dirakamkan di dalam sebuah bilik hotel.

Tiada ulasan: