KLIK JOM FOLO DI SINI

Isnin, Januari 03, 2011

Makan Malam Bersama Tok Guru Nik Aziz: Semua Blogger pro Pakatan Rakyat diminta daftar kehadiran segera!

Kepada semua blogger pro Pakatan Rakyat, saya Tarmizi Mohd Jam bagi pihak Urusetia Kerajaan Kelantan menjemput saudara dan saudari hadir ke Majlis Makan Malam dan Dialog Bersamna MB Kelantan, Tuan Guru Dato' Nik Abdul Aziz Nik Mat pada 15 Januari 2011, Sabtu jam 8.30 malam di Hotel Grand Seasson, hadapan Hospital Kuala Lumpur.

Semua blogger dikehendaki mendaftarkan diri dengan menghantar maklumat NAMA dan BLOG kepada saya melalui emel > editorxkutif@yahoo.com.my atau SMS > 019-2051419 sebelum atau pada 6 Januari ini. Ada akan diberi pass masuk dipintu utama dewan. Harap maklum.

Berita sebelum ini:

KUALA LUMPUR: Kerajaan Negeri Kelantan akan mengadakan Majlis Makan Malam dan Dialog bersama para Blogger Pro Pakatan Rakyat pada 15 Januari ini di Hotel Grand Seasson, berdepan Hospital Kuala Lumpur. Ia sebagai persiapan dan persediaan menghadapi Pilihan Umum ke-13 tidak lama lagi.

Menurut Editor Harakah, Tarmizi Mohd Jam yang diamanahkan untuk urusan pendaftaran blogger dari luar Kelantan, program yang akan bermula jam 8.30 malam itu mempelawa semua blogger pro Pakatan Rakyat daripada negeri Kelantan dan luar Kelantan. 

Dalam dialog dengan Tuan Guru Dato' Nik Abdul Aziz Nik Mat ini, pelbagai isu dijangka akan dibangkitkan selain dari sama-sama mengemukakan syor dan pendekatan terkini untuk memasyarakatkan blog dan laman sesawang lainnya sebagai media baru yang efisyen menghadapi PRU-13 nanti.

Menurut Tarmizi, semua blogger pro-Pakatan Rakyat boleh MENDAFTAR diri sekarang dengan menghantar emel kepada beliau dialamat editorxkutif@yahoo.com.my serta memaklumwajibkan NAMA dan NAMA BLOG yang sedang beroperasi. INGAT DAFTAR SEKARANG dan sebarkan berita ini dalam blog, Facebook, twitter, website dll yang anda boleh capai.

Semua blogger akan diberi pass masuk ke majlis ini. Tarikh tutup penyertaan sebelum atau pada 6 Januari 2011. Tarmizi mengharapkan mana-mana blogger yang mendapat maklumat ini, boleh memanjangkannya kepada rakan-rakan blogger lain secepat mungkin. 

Tiada ulasan: