KLIK JOM FOLO DI SINI

Isnin, Mac 23, 2009

Himpunan Rakyat Menangkan "2 Bukit" di Markaz PAS Taman Melewar, 24 Mac ini!NAIB Presiden PAS, Mohamad Sabu dan Ketua Angkatan Muda KeAdilan (AMK), Shamsul Iskandar Mohd Akin akan bersama warga kota Kuala Lumpur berhimpun menyatakan sokongan padu memenangkan Pakatan Rakyat pada Pilihan Raya Kecil Bukit Gantang dan Dun Bukit Selambau di Markaz Tarbiyyah PAS Pusat, Selasa 24 Mac ini, 9 malam.

Demikian dimaklumkan oleh Setiausaha PAS Kawasan Batu, Haji Ismail Yahya kepada media semalam. Katanya, program anjuran PAS Batu itu bertujuan untuk mengembelingkan petugas pilhan raya disamping mengutip derma bagi membiayai operasi gerekerja pilihan raya di "Dua Bukit".

Beliau berkata, "Himpunan Rakyat Menangkan 2 Bukit" dianjurkan sebagai simbolik kepada bantahan kuat rakyat terhadap BN di negara ini. Selain isu-isu kemelut Perak yang belum tamat, kempen kuat AMK "Katakan Tidak Kepada Najib" dan desakan agar Ketua Menteri Melaka, Ali Rustam dan perasuah Umno yang lain diambil tindakan tegas oleh SPRM.

Penyajak tersohor, Dinsman akan mendeklamasikan sajak sinis terhadap PPSMI dan PM yang akan undur, Abdullah Ahmad Badawi. Orang ramai dijemput hadir.

Tiada ulasan: