KLIK JOM FOLO DI SINI

Khamis, Mei 07, 2009

Sidang Akhbar jam 4.15 petang sifatkan Dun Perak telah dilacurkan BN


PADA hakikat ada persidangan, kerana perintah awal tidak diikuti maka kami menghormati perintah Speaker. Bagaimana hak Speaker tidak dipatuhi dan dirampas. DUN Perak telah dilacur dengan begitu dasyat dengan kerja yang keji dengan menggunakan orang luar, kata Adun Titi Serong, Drs Khalil Idham Lim pada blognya.

"Kami menghormati Raja Muda dan saya dititah oleh Tuanku mahu bekerja dengan Pakatan Rakyat, apa yang BN buat usul dalam dewan semua itu tidak laku dan sah kerana telah ditolak sejak semalam lagi."

Apa yang dibuat oleh BN iaitu menidakkan Speaker, dakwanya telah menghina dewan cukup mengaibkan. Kemasukan orang luar satu tindakan yang tidak bertamadun.

"Saya iringi Tuanku keluar dan Tuanku mengatakan Baginda mahu bekerja dengan Pakatan Rakyat. BN meletakkan orang yang haram jadi Speaker. Sidang hari ini tiada dan tidak sah," katanya.

Beliau turut mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua media yang bekerjasama dengan baik. Khalil mahu DUN Perak dibubarkan, kerana kerajaan sekarang bagi Pakatan Rakyat adalah tidak sah.

Tiada ulasan: